mobil inlägg

Den 2012-10-28, kl 10:14:41
Filed in | Kommentarer: 0

blev lite dåligt med uppdateringen de senaste dagarna, har inte riktigt haft tid faktiskt :) igår blev det hockey för min lillebror spelade match i Sunne, så Emil & Amanda var med :) hann även med en liten shoppingrunda innan matchen började så fick tag på en ny jacka, bild kommer sen!:)


I'm falling to pieces..

Den 2012-10-25, kl 12:55:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayin' to a god that i don't believe in
Cos I got time while she got freedom
cos when a heart breaks no it don't break even
i'm falling to pieces...
 
Det är det enda jag kan säga om mitt liv just nu, allt bara fuckar sig och jag känner ingen mening längre. För er som inte vet hände det en ganska allvarlig grej med mig i fredags natt, en sak som jag inte kommer skriva rak ut här i bloggen, utan ni får fråga mig så berättar jag.. Men det hände en sak så jag fick åka i illfart till akuten i Torsby och sedan till Karlstad, och jag har fortfarande inte återhämtat mig och det kommer nog ta några månader till tyvärr. Vill inte skriva för mycket här heller, för då är man bara ute efter ''uppmärksamheten'' men det är jag verkligen inte, de som tycker det kan skita i å läsa min blogg, blir bara så irriterad på vissa personer. 
Blev ett ganska bittert inlägg, men vafan, är inte på humör..
peace out. 
 

<3

Den 2012-10-24, kl 23:51:41
Filed in | Kommentarer: 1

Min fina vän Annie fyller 20 år idag! hoppas du har haft en underbar dag, synd att jag inte får vara hemma med dig, men skickade ett sms å du finns i mina tankar ändå (a) älskar dig bästa vän<3


jag har världens bästa vän<3

Den 2012-10-23, kl 17:42:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Åh, herregud! känner verkligen att tiden inte räcker till så mycket till bloggen som ja önskat.. Men just nu sitter jag i min & Ellens lilla våningssäng i ett litet rum på Sunne Trafikskola :) Har pluggat teori hela dagen lång & nu tio i sex så ska jag ut å brumma lite bil :)
 
Var även min födelsedag igår & jag måste ju säga att jag har världens bästa vän vid namn Annie.
Om du läser detta så ska du veta att du är sjukt underbar hjärtat, tar inte ett steg utan dig. Som du säger, på bara några månader har vi blivit bästa vänner & ingenting kan skilja oss åt, inga killar, avundsjuka männiksor, INGET ska få skilja oss! 
Älskar dig Annie Jansson<3
 
 
 
 
 

Annie kikar in.

Den 2012-10-22, kl 00:56:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag är det min fina väns 18årsdag och vad passar inte bättre då än att berätta hur underbar hon är?
För det är precis vad du är hjärtat. Du är som min lillasyster, vi tjaffsar ibland men vi kommer så jävla bra överens ändå. Jag vet inte hur jag ska tacka dig för alla gånger du funnits där för mig. På bara några månader så har du blivit en bästa vän för mig, även om jag har svårt att låta folk komma för nära så lyckades du med din underbara personlighet. För det är precis vad du har, en underbar personlighet och jag är så himla glad över att jag får ta del av den. Jag älskar dig. Jag älskar dig otroligt mycket. Jag beundrar din styrka och ditt mod. Du får mig att fatta rätt beslut när det gäller allt och du gör mig så himla glad ska du veta. Jag hoppas att du får världens bästa födelsedag för det är du så värd! ♥
 

Barnvakt

Den 2012-10-17, kl 18:03:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Sitter lite barnvakt jämt nu åt världens goaste kusiner :) har nyss fixat lite mat till dom så ska väl leka lite med dom innan det blir sängdax :) 
 
    

sova var de ja...

Den 2012-10-17, kl 01:14:10
Filed in | Kommentarer: 0


it's gonna be okay

Den 2012-10-16, kl 17:50:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Blev ett sånt kaos igår efter innebandy matchen så jag orkade inte skriva något mer haha! 
har sån jävla träningsvärk i hela kroppen & mitt knä mår inte så bra just nu, svullet och blått! så skippar hockeyträningen ikväll, måste få vila :(
Ikväll kommer äntligen min goding och sover hos mig, myyyys :)
 
   

ångra aldrig något som en gång fått dig att le.

Den 2012-10-15, kl 12:38:43
Filed in | Kommentarer: 0

åååh, försov mig imorse... Skulle ha börjar 10 men vaknade kvart i tio å orkade inte gå upp och stressa så ja somnade om igen! mormor kommer strax & hämtar mig så skjutsar hon mig till skolan så ja kommer till andra lektionen iallafall :)
Får se om ja sticker iväg på innebandy träningen ikväll, beror på vad mitt fina blåsvullna knä vill! Men de spörs :) ha en fin dag!


Första inlägget

Den 2012-10-15, kl 00:06:18
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Jaha, ska testa detta med Blogg nu ett tag hade jag tänkt! Får se hur det går denna gången haha :) Vill iallafall tacka min fina vän Annie Jansson (anniejansson.blogg.se) som hjälpt mig med designen :)
Bloggade tidigare på Nattstad.se och har även den bloggen kvar, så får se hur jag gör med den! :)
 
Ligger i sängen nu efter att ha tagit en välbehövlig promenad med mig kära syster som åker tillbaka till Stockholm imorgon :( Ska strax ta & sova för imorgon blir det skolan igen efter 4 veckors praktik! :) 
puss
 

 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Den 2012-10-06, kl 18:21:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Mitt första inlägg.


© Headerbilder från Wallpapers Wide